Rättviseformedlingen

logo

Vi hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens. Varje dag samarbetar över 70 000 rättviseförmedlare i sociala medier för att konstruktivt korrigera skevheter i samhället. Vill du ha hjälp att hitta folk, maila info@rattviseformedlingen.se.

Läkare i Världen söker projektledare, Stockholm

Fackförbundet ST söker nya medarbetare

Läkarmissionen söker produktionsledare, företagssäljare och digital kommunikatör, Stockholm

Fler lediga jobb
Kundvagnen uppdaterad!
250 kr

Rättvisehandduk

Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it! Rättviseförmedlingen har tillsammans med ReThink Design, Vägen ut! och designern Ellinor Bjarnolf tagit fram vintagehanddukar i linne och bomull med tryck i korsstygnsstil. Mått ca 50x65-70 cm, tvättas i 40 grader. Handdukarnas färg varierar, men trycket är alltid svart. Slumpen avgör vilken färg du får. Allt överskott går till Rättviseförmedlingens arbete för en schystare värld. Citatet kommer från den amerikanska komikern George Carlin. Priset inkluderar porto och expeditionsavgift.

Lägg i kundvagn spinner
400 kr

Rättvisehandduk - Paket med två handdukar

Priset inkluderar porto och expeditionsavgift. Citatet kommer från den amerikanska komikern George Carlin

Lägg i kundvagn spinner
50 kr

Rättesnöret

Rättesnöret är ett fint presentsnöre som vi säljer för 50 kronor per meter och där allt överskott går till Rättviseförmedlingens verksamhet. Snöret levereras per post i en presentask med etiketter. För företag, organisationer och privatpersoner som köper 100 meter (5 000 kr) eller mer ingår förutom snöre, ask och etiketter ett inramat diplom som bevis på ditt engagemang. Ett klick på "Lägg i kundvagn" ger en meter snöre. OBS Minsta köp är 4 meter, dvs fyra klick.

Lägg i kundvagn spinner
200 kr

Rättviseväskan ny design - begränsad upplaga

När kostnaderna är betalda går resterande direkt till Rättviseförmedlingens verksamhet. Exempelvis till hyra och projektkostnader. Väskan är tillverkad i USA av 100 % ekologisk bomull. Design: Hannah Gustafson

Lägg i kundvagn spinner
200 kr

Rättviseväskan

Köp Rättviseväskan! När kostnaderna är betalda går resterande direkt till Rättviseförmedlingens verksamhet. Exempelvis till hyra och projektkostnader. Väskan är tillverkad i USA av 100 % ekologisk bomull.

Lägg i kundvagn spinner
5000 kr

Inramad lista med över 1000 styrelsepersoner

Här är vår grymma lista med över 1000 personer med styrelsekompetens. Tavlan mäter 70 x 100 cm och är inramad i tjusig svart ram.

Lägg i kundvagn spinner
100 kr

Rättvisepeng 100

Stöd Rättviseförmedlingens arbete med 100 kronor. Ditt stöd är guld värt! Tack!

Lägg i kundvagn spinner
200 kr

Rättvisepeng 200

Stöd Rättviseförmedlingens arbete med 200 kronor. Ditt stöd är platina värt! Tack!

Lägg i kundvagn spinner
500 kr

Rättvisepeng 500

Stöd Rättviseförmedlingens arbete med 500 kronor. Ditt stöd är diamant värt! Tack!

Lägg i kundvagn spinner
1000 kr

Rättvisepeng 1000

Stöd Rättviseförmedlingens arbete med 1000 kronor. Ditt stöd är stjärnstopp värt! Köp av högsta valutan ger också ett extra tack på hemsidan om man vill. Tack!

Lägg i kundvagn spinner
scroll-top